Internet mládeži

Internet mládeži





Nadační fond Internet mládeži ukončil aktivní činnost

Miloslav Fuček

2013-02-03

Informace

Přečteno: 1866

Komentářů: 0


Po té, co se Nadačnímu fonfu Internet mládeži rozpadla správní rada a také došly finanční prostředky na grantovou činnost, ukončil nadační fond svoji činnost.


Pro školní rok 2009 až 2010 správní rada Nadačního fondu Internet mládeži nevyhlásila grantový program, protože na něj neměla finančí prostředky. Krátce po té požádal o uvolnění ze správní rady ze zdravotních důvodů její místopředseda Václav Bartásek. Správní rada totu uvolnněí odkládala, protože za něj neměla náhradu a počet členů správní rady nesmí ze zákona klesnout pod tři.

 

Nadační fond řídil, či udržoval jeho základní činnost výkonný ředitel, který byl do funkce jmenován plnou mocí předsedou nadačního fondu JUDr. Františkem Rodrem. Takže správní rada se nakonec v tomto období nesešla více než rok a když ji chtěl výkonný ředitel ing. Miloslav Fuček opět svolat, narazil nejprve na problém, že ztratil kontakt na třetího člena správní rady Davida Říčaře. Když tento kontakt opětovně získal, zmizel předseda JUDr. Rodr. Po zdravotních problémech skončil v nemocnici a dále stopy po něm končí.

 

Protože správní radě propadl již i mandát a nebyla schopna se sejít ke svému znovuzvolení, nneí nyní nikým řízena. K řešení této situace se sešel výkonný ředitel s jedním z řizovatelů, kterými je Informační centrum oddílů a klubů. Druhý zřizovatel Ing. Svatobor Fuček již zemřel. Ze společné schůzky vzešel závěr, aby výkonný ředitel uzavřel účetně rok 2012 a podal za něj daňové přiznání. Současně byla převedena doména internetmladezi.cz na Informační centrum oddílů a klubů, protože nadační fond již neměl finanční prostředky na její prodloužení. V roce 2013 požádá výkonný ředitel o likvidaci nanačního fonfu nadační soud.

 

Informační centrum oddílů a klubů zřizuje na doméně internetmladezi.cz portál pro mládež, přičemž na poddoméně nadacnifond.internetmladezi.cz zachová archivní stránku rolex orologi replica o nadačním fonfu, který několik let fungoval a přiděloval malé granty. Na tyto stránky se dostanete ze stránky Internet mládeži přes malé logo nadačního fondu vpravo nahoře.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2013
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024






reklama: bb.billboard.cz